Logo

Dampet ising med abrikos- og gulerodspuré i lys sennepssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g isingfilet
150 g tørrede abrikoser
4 dl fløde
50 g smør
2 tsk sukker
1 spsk dijon sennep
200 g let kogte gulerødder

Ising:
Abrikoser og gulerødder, der er forkogte, blendes til en puré.
Fileterne krydres med salt og peber og et tyndt lagt af puréen smøres på hver filet.
Fileterne rulles sammen og lægges i en tykbundet gryde.
Tilsæt lidt vand evt. fiskebouillon, overdæk med folie og damp fileterne i ca. 4 min.

Lys sennepssauce:
Smør smeltes i en gryde, sukker og fløde tilsættes og reduceres til saucen får en cremet konsistens.
Gryden tages af blusset og dijonsennep røres ud i saucen.
Saucen må ikke koge efter sennep’en er tilsat.
Smag til med salt og peber.

Servér retten med sæsonens grønsag og nye kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.229 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her