Logo

Vaniljeæbler med dadler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Herlige æbler med smag af vanilje og honning, serveret med fløde­yoghurt, friske dadler og pekannødder.
 
4-6 æbler
1 dl sukker
4 spsk honning
1 flækket vaniljestang
saft af ½ citron
1 dl flødeskum
1 dl græsk yoghurt eller fromage frais
dadler
pekannødder
 
Skræl de hele æbler, men lad stilkene blive siddende.
Kog en lage af 5 dl vand, sukker, honning, vaniljestang og citronsaft.
Lad æblerne simre i lagen i 15-20 minutter og tag dem så op med en hulske.
Kog lagen ind, til den er let sirupsagtig.
Læg æblerne i lagen igen og lad dem køle af.
Server æblerne med en blanding af flødeskum og yoghurt, dadler og nødder.
Lagen hældes over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.908 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her