Logo

Brunsviger 7

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
¼ l. mælk
50 g gær
100 g blødt smør
2 spsk sukker
½ tsk groft salt
2 æg
500 g hvedemel
 
Fyld:
150 g smør
150 g brun farin
 
Lun mælken og rør gæren ud heri.
Bland de øvrige ingredienser i.
Slå dejen godt sammen til den er blank og smidig.
Bred dejen ud i en smurt bradepande (større end 25x30 cm.), da dejen
hæver meget. Stil den til hævning et lunt sted ca. 20 min.
Fyld:
Smelt smørret og tilsæt farin. Giv massen et opkog under omrøring.
Lav nogle fordybninger i gærdejen med en ske, og fordel fyldet over.
Bag kagen midt i ovnen ca. 25 min. ved 200ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.428 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her