Logo

Æblekranse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ dl hvedemel
¼ tsk bagepulver
½ dl mælk
1 drys salt
½ spsk olie
½ æg
1 æble
flormelis
 
Bland bagepulveret i melet.
Rør en jævning af melet
Bland salt, olie og æg i og lad dejen hvile 15 min.
Vask og skræl æblet.
Bor kærnehuset ud med en kartoffelskræller og skær æblet i ringe (skal
gøres meget forsigtigt)
Dyp æbleringene i dejen og kog dem straks i varm olie.
Server dem varme, drysset med flormelis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.094 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her