Logo

Bruscetta - tomatbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Italiensk durumhvede brød
4 modne tomater (gerne cherry- eller stilk-tomater)
2 spsk jomfru olivenolie
2 fed finthakket hvidløg
1 spsk friskhakket basilikum

Hvidløg, basilikum, salt og peber røres is olien, og stilles til at trække.
Tomater skæres i 1 cm terninger.
Brødet ristes.
Oliedressing påsmøres, og tomat tern hældes over.
Pyntes med basilikumblade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (18 stemmer)
Siden er blevet set 3.541 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
655916-09-2016 19:22:44 Skjold
Min kone er ude og rejse. Køkkenet roder. Så jeg skulle finde på noget nemt.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her