Logo

Chili- og pebermarmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chili- og pebermarmelade

 

Det lyder måske vildt, men det smager forrygende godt! Og med syltesukker er det pærenemt.

ca. 1¼ liter. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 10 min.

 

#

4-6 friske chili

3 peberfrugter

¼ liter eddike

1 kg syltesukker

*

Skyl chili og peberfrugter, og halver dem på langs.

Fjern frø og mellemvægge, og skær dem i grove stykker.

Hak chili og peberfrugter fint i en foodprocessor, og kom dem i en gryde.

Tilsæt eddike, og kog det igennem i 5 min. - fjern skum undervejs.

Rør syltesukker i, og kog marmeladen i 5 min. under omrøring.

Tag gryden af varmen, fjern evt. skum, og hæld marmeladen på skoldede glas.

Luk dem til med det samme, og opbevar et koldt og mørkt sted.

 

Nyd marmeladen som tilbehør til koldt kød, kylling, som smagsgiver i sauce og dressinger og som tilbehør til kraftige oste.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 909 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her