Logo

Stegt lever med bløde løg - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stegt lever med bløde løg - Marie's

Når der blev serveret stegt lever med løg, var det ikke mange børns livret, men det er blevet en god middagsret, når leveren vel at mærke bliver stegt blidt, så man ikke skal tygge i den, som var det sålelæder. Rigeligt fedtstof på panden giver bløde løg, men i disse "fedttider" vil jeg anbefale at komme 1 spsk vand på løgene i slutningen af bruningstiden, så bliver de også bløde.

 

Til 4 personer

600 g kalvelever skåret i passende tynde skiver

3 spsk hvedemel

salt og peber

3 store løg

fedtstof til stegning

2 dl suppe eller bouillon

2 dl fløde

meljævning

 

Begynd med løgene: Pil dem og skær dem i tynde skiver.

Brun dem i rige­ligt fedtstof på panden. Tag dem af panden.

Vend leverskiverne i hvedemel tilsat salt og peber.

Steg dem i fedtstof på panden 2-3 minutter på hver side.

Kog panden af med suppe eller bouillon samt fløde.

Kog væden ind nogle minutter og jævn til sauce.

Serveres med kogte kartofler og agurkesalat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (16 stemmer)
Siden er blevet set 3.577 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1097728-03-2017 17:54:06 Jytte Holbøll
Du har fuldstændig ret, jeg hadede, når vi skulle have lever som barn, Idag er det skønt, netop som du siger, hvis det laves rigtigt. Mange hilsner

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her