Logo

Nødde-brownies

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g hasselnødder
175 g smør/margarine
350 g (4 dl) sukker
1 tsk vaniljesukker
3 æg
125 g (2 dl) hvedemel
½ tsk bagepulver
3 spsk kakao
100 g mørk chokolade
 
Hak nødderne groft og tag ca. 1 dl fra til pynt. Smelt smørret, hæld det i en røreskål og rør sukker og vaniljesukker i. Pisk 1 æg i ad gangen.
Sigt hvedemel, bagepulver og kakao ned i massen og rør de hakkede nødder i.
Læg bagepapir i en bradepande.
Bred dejen jævnt ud.
Bages ca. 40 min. ved 175ºC midt i ovnen.
Smelt chokoladen, tag kagen op af formen og pensel den med chokolade. Skær kagen i snitter og drys nødderne på kagen FØR chokoladen stivner.
Lad snitterne afkøle på en bagerist.
Kan fryses

 
Tips: Et godt bagetips om æggehvider
Upiskede æggehvider i dejen gør en kage lidt sej. Pisker man hviderne, bliver kagen mere luftig og lidt sprød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.015 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her