Logo

Nøddepaneret kalkunschnitzel med citronmarinerede rosenkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kalkunschnitzler
1 æg
50 g hasselnøddeflager
salt og peber
smør til stegning

500 g rosenkål
½ dl olivenolie
2 spsk hvidvinseddike
saft og revet skal af ½ citron
4-6 små rødbeder

Skræl rødbederne og pensl dem med olie.
Drys med salt og peber og bag dem i en 200ºC varm ovn i ca. 35 minutter.
Bank schnitzlerne let ud med en knytnæve og vend dem, først i æg, dernæst i nødder.
Steg dem gyldne og sprøde i smør på en god pande, ca. 12-15 minutter i alt ved ikke for høj varme.
Kog rosenkålene møre i letsaltet vand, ca. 8 minutter.
Pisk en dressing af de nævnte ingredienser og hæld den over de varme rosenkål.
Server kødet med de bagte rødbeder og de lune rosenkål.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 827 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her