Logo

Lam i filodej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fyld:
2 hakkede løg kommes på en pande med smeltet smør.
Så tilsættes hakket hvidløg, 250 g fintskårne champignoner, timian, hakket purløg, mynte, persille, citronsaft fra ½ citron, salt og peber.
Til sidst tilsættes fintsmuldret brødkrumme, og alt røres godt sammen.
Tre lag fillodej pensles med smeltet smør.
En letbrunet lammeschnitzel uden ben (pro person) lægges på og oven på schnitzlen lægges en god klat fyld.
Så foldes dejsiderne, så det bliver til en pakke, og der pensles med smør for at holde pakken sammen. Pakken bages 15 minutter i en varm ovn, til kødet er rosa.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 955 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?
Effektiv reklame - klik her