Logo

Karry filet af dådyrryg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1000 g afpudset dådyrfilet af ryggen
2 piskede æg
Maizena hvedemel
5 spsk olivenolie
5 fed hvidløg
2 løg i skiver
6 tsk karry
3 spsk tomatpuré
3 dl bouillon
Salt og peber
 

Skær kødet i skiver på ca. ½ cm. tykkelse og del dem på midten.
Vend kødstykkerne i de piskede æg.
Derefter vendes de i melet.
Olien varmes og kødet brunes på panden.
Herefter tages det af og løg, karry og pressede hvidløg svitses. Tomatpuré og bouillon tilsættes, og der sames til med salt og peber.
Læg kødet i et ovnfast fad, og hæld saucen ud over kødet.
Steg det i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 25 min. til kødet er mørt.
 

Serveringsforslag: Løse ris og mango chutney

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.608 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her