Logo

Krydderboller 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g gær
6 dl fingervarm mælk
100 g rørsukker
1 spsk kardemomme
1 spsk vaniljesukker
1 tsk salt
900-1000 g hvedemel
 
Gæren smuldres og røres ud i den lunkne mælk.
Rørsukker og salt tilsættes og der røres til det er opløst.
Herefter tilsættes kardemomme, vaniljesukker og det meste af melet.
Dejen æltes til den er blød og smidig, evt. tilsættes mere hvedemel efter behov.
Dejen hæver overdækket 1 time, formes til boller, der efterhæver på bageplade i 45 minutter.
Bollerne pensles med æg og bages i forvarmet ovn ved 200°C i ca 20 minutter.
De er klar når de lyder hule, når man banker dem i bunden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.593 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her