Logo

Kold torskesalat med bønner og tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvis du ikke kan få torsk, så server salaten med laks. Torsk er fuld sf sunde proteiner, og så er fisken rig på jod. Jod er en vigtig komponent i vores stofskiftehormoner og derfor af vital ...

 

200 g frisk torsk

200 g nippede grønne bønner

1 bakke cherrytomater

1 rødløg

½ frisk chili

4 spsk soja

1 spsk rapsolie

½ bundt frisk estragon

salt og peber

*

Steg torsken på en pande i en smule rapsolie i ca. 3 minutter på hver side.

Drys med salt og peber.

Snit de grønne bønner på langs.

Tag fisken af panden, og steg derefter de grønne bønner på samme pande i 2 minutter.

Del cherrytomaterne, og snit rødløg og chili fint

Anret nu torsken på en tallerken, fordel de stegte bønner rundt om, og drys derefter med cherrytomater og rødløg.

Bland chili med soja og rapsolie, smag til med salt og peber, og fordel dressingen over salaten.

Hak estragon meget fint, og drys ud over hele retten.

Server med en lækker grov bolle til.

 

Tips: Hvis du ikke kan få torsk, kan du også servere salaten med laks.

Torsk er fuld sf sunde proteiner, og så er fisken rig på jod. Jod er en vigtig komponent i vores stofskiftehormoner og derfor af vital betydning for et velfungerende stofskifte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.491 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her