Logo

Stuvet glaskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

450 g glaskål i mindre tern
1 ½ dl vand
6 dl mælk

Stuvning:
25 g blødt smør
2 ½ spsk hvedemel
1 spsk friskhakket persille
1 tsk groft salt
friskkværnet peber

Pynt:
persillekviste

Kan serveres til: spegeskinke og kartofler eller brød.
Kom kålen i kogende vand i en gryde.
Kog den ved svag varme og under låg i ca. 5 min.
Tilsæt sødmælk og bring blandingen i kog.

Stuvning:
Rør smør og hvedemel sammen til en smørbolle med feks. en gaffel.
Kom smørbollen i gryden og kog stuvningen ved svag varme og uden låg i ca. 5 min.
Tilsæt persille og smag til med salt og peber.

Tips: I stedet for glaskål kan anvendes persillerod eller skorzonerrod.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.328 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her