Logo

Amerikanske vafler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder



#

150 g hvedemel
¼ tsk salt
1 ½ tsk bagepulver
1 ¼ dl mælk
1 æg
30 g smør eller margarine
*


Hvedemel, salt og bagepulver blandes.

Mælk og æggeblomme røres i.

Den stiftpiskede æggehvide og ved smeltede smør vendes i.
Bages i vaffeljern ca. 5 minutter på hver side (disse vafler bliver ret tykke).
Serveres med lys sirup.





Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.170 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her