Logo

Tirami su 7

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(8 pers.)
6 æg
6 spsk sukker
500 g mascorpone
5 dl piskefløde
32 savoiardi (Ladyfingers)
2 dl marsala eller cognac
2-3 dl stærk kaffe
kakao til pynt

Del æg i blommer og hvider.
Pisk æggeblommerne tykke med sukker og rør mascarpone i.
Pisk æggehviderne stive, og vend dem i cremen med bløde bevægelser.
Pisk fløden, og vend den i cremen.
Dyp savoiardierne i marsala/cognac og stærk kaffe.
Læg dem lagvis med mascarponecremen i et stort fad eller i portionsglas.
Lav kagen dagen før og lad den trække køligt.
Sigt kakao hen over desserten lige før servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.696 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her