Logo

Stenbagt medisterpølse med krydderblanding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 medisterpølse
1 spsk groft fiskesennepsmel
1 spsk oregano
1 tsk groftkværnet sort peber

Bland krydderierne og vend medisterpølsen i blandingen til den er dækket.
Varm Hot Stone grundigt op.
Dæmp varmen, læg medisterpølsen på stenen og lad den stege 10-12 minutter på hver side – medisterpølse skal være gennemstegt!
Når pølsen er ved at være færdig, kan der slukkes for gassen og pølsen steger så færdig på eftervarmen.
Server med nye kartofler og grøn salat og fx tomatpersillesalsa.

Denne opskrift er udviklet til Hot Wok af Morten Skærved

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.306 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her