Logo

Kinesisk hønsebryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g udbenet hønsebryst
2 æggehvider
1 spsk Maizena
2 spsk vegetabilsk olie

Sennepssaucen:
3 tsk sennepspulver
2 spsk sojasauce
1 tsk sukker
1 spsk vineddike
2 spsk hønsebouillon eller vand
1 spsk olivenolie
½ tsk sesamolie
Salt

Skær hønsebrystet i blyantstynde strimler.
Pisk æggehviderne femten sekunder og tilføj kødstrimlerne.
Rør godt rundt og kom majsmelet i.

Ophed langsomt olien på panden og svits kødet i et par minutter før det anrettes på et forvarmet fad.
Ingredienserne til sennepssaucen blandes og piskes fem sekunder, og hældes over det stegte kød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.665 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her