Logo

Pandekager med cognacsmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10-12 bagte pandekager

 
Cognac-smør:
75 g smør
2-3 spsk sukker
2 tsk citronsaft
½ dl cognac
2-3 spsk hakkede nøddekerner
 
Smørret røres blødt og smages til med sukker, citronsaft og cognac. Nøddekerner blandes i.
Smørret fordeles på 10-12 bagte pandekager, der rulles sammen om fyldet og lægges i smurt, ovnfast fad.
Dryppes med smør og varmes i ovnen 10 min. før serveringen ved 200ºC. Pandekagerne kan flamberes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.975 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her