Logo

Kirsebærdessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 rund marengsbund med kant (færdigkøbt)
2 dl letmælks yoghurt
1 dl syltede kirsebær
 
En rund marengsbund med kant fyldes godt og vel halvt op med yoghurt.
Derefter dækkes yoghurten med et lag syltede kirsebær.
Deserten skal helst serveres straks, så marengsbunden ikke bliver for
blød. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.623 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her