Logo

Stjernesuppe med flutes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¼ porre (30 g)
½ gulerod (40 g)
½ tomat (30 g)
2 blomkålsbuketter (30 g)
1 skive bacon (10 g)
5 g fedtstof
2 ½ dl vand
½ bouillonterning
1 spsk stjernenudler eller mere
salt og peber
flûtes se opskriften nedenfor       
 

Porre og gulerod skylles, renses og skæres i skiver.
Tomat skylles og skæres i tern.
Blomkål skylles og deles.
Bacon klippes i strimler.
Fedtstof smeltes i en gryde og bacon svitses deri, hvorefter grønsagerne svitses med.
Vand, bouillonterning og stjernenudler tilsættes.
Suppen småkoger i 15 min med låg på.
Suppen smages til med salt og peber.
 

Flutes:
½ pk gær (25 g)
½ tsk salt
1 tsk sukker
ca 6 dl hvedemel
Pensling: sammenpisket æg
 

Gæren smuldres i en skål med 2 dl lunkent vand og røres ud.
Rør sukker og salt i, tilsæt ½ delen af melet og rør godt.
Tilsæt så meget af melet at dejen slipper skålen.
Drys hvedemel på bordet og ælt dejen godt.
Dejen deles i 8 dele, formes til flûtes og klippes på overfladen med 3-4 snit.
Brødene kommes på en bageplade med bagepapir, pensles og sættes i en kold ovn
Tænd på 200°C, bag brødene i ca 25-30 min. og køl dem af på en rist.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.509 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her