Logo

Toscansk tofusauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2–3 personer
 
300 gram tofu naturel
4 store tomater
1 fed hvidløg
 50 gram frisk basilikum eller pesto
salt og peber
1 dl olivenolie
 
Skær tomaterne i tynde skiver og steg let i olivenolie.
Tilsæt salt, peber og fint hakket hvidløg.
Skær tofuen i tynde skiver og læg dem ovenpå tomaterne.
Lad retten simre under låg 5–10 minutter.
Tilsæt fint skåret basilikum eller pesto det sidste minut.
Server med friskkogt pasta.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 607 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her