Logo

Løvemad tatar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

½ skive rugbrød med smør
100 g tatarkød
2 spsk sort kaviar
løgringe
1 æggeblomme
(evt. past. æggeblomme i kogt æggeskal/plastikskal)

* Tilberedning 
Form tataren til en bøf og læg den på det smurte brød.
Top ka­viaren på midten og pynt med løgringe.
Læg æggeblommen i en løg­ring - eller 

hæld æggeblomme i en kogt æggeskal og placer den i en løgring.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.266 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her