Logo

Stenbiderrogn med friskostcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g frisk stenbiderrogn
250 g frisk ost
6 skiver stenbagt baguette ca. 1 cm tykke.
1 rødløg
1 bundt purløg
1 citron
1 tsk sukker
100 g smør
salt
peber

Stenbiderrognen afdryppes i sigte og saltes svagt ca. ½ time før servering.

Brødskiverne pandesteges i smør, indtil de er gyldne, hvorefter de vendes og steges færdig.
Friskosten røres op med lidt mælk, indtil den ønskede konsistens er opnået.
Herefter tilsættes citron saft fra den ½ citron og sukker.
Rødløg og purløg fint hakkes og tilsættes.

Stenbiderrogn lægges på brødet med ske og friskostcremen hældes oven på.
Pynt retten med en tynd skive citron.

Server en kold Riesling til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.392 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her