Logo

Grillet hummer med vilde krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 danske hummere a 500 g
1 bdt, rosmarin
1 bdt timian
1 hvidløg
1 bdt, estragon
1 citron
God olivenolie
 
Flæk hummerne gennem hoved og hale.
Pensl med olivenolie og grill hum­merne i skallen dækket med hakkede krydderurter, citron og hvidløg 2 minutter pr, 100 g,
Hummerne må kun grilles med skallen nedad, ellers vil saften forsvinde ud af kødet, og hummerne blive tørre.
Denne tilberedning af hummer smager grillet og nærmest røget af alle krydderurterne,
Server med godt brød og aïoli rørt på mayonnaise, hvidløg, lidt pureret kar­toffel og evt. safran.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.787 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her