Logo

Kalkun stroganoff 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g kalkun i strimler
8 skiver røget bacon i tern
¾ kg brune champinon
1 dåse tomatpure
¼ l piskefløde
salt, peber
2 spsk paprika
2 løg
1 spsk olie
1 ds cremefraiche
1 dl bouillon
 
Løgene og champion hakkes og brunes i halvdelen af olien i en pande sammen med den røget bacon i tern.
Kalkun kødet drysses med peber og paprika og brunes i den anden halvdel af olien i en gryde.
Tilsæt tomatpure og bouillon, og lad retten småsnurre i en 5 minutter.
Løgene, championen og den røget bacon hældes i gryden med kødet, og retten småsnurrer yderligere en 7-8 minutter.
Når retten serveres, jævnes den med cremefraiche, og smages til med salt, peber og evt. paprika.
Serveres med kartoffelmos. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (5 stemmer)
Siden er blevet set 607 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her