Logo

Havregrynskage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æg
300 g sukker
2 tsk vaniljesukker
250 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 ¼ dl mælk
50 g margarine
 
Top:
150 g margarine
150 g sukker
4 spsk mælk
70 g havregryn
2 spsk kakao
 
Æggene piskes godt sammen med sukker.
Hvedemel og bagepulver blandes og røres i.
Margarine og mælk varmes (lunken) og blandes i.
Bages ved 175ºC i 25 - 30 minutter.
 

Top: Det hele kommes i en gryde og smeltes sammen.
Når kagen er færdig, hældes massen ovenpå og sættes i ovnen igen i 3-4 minutter (til det bobler let).

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.601 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her