Logo

Kylling med bønnesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

75 g kyllingebryst uden skind og ben
150 g kogte bønner fra dåse
1-2 spsk finthakket løg
¼ rød peberfrugt i små tern
1-2 spsk hakket persille
1-2 spsk balsamicoeddike

 
Bland bønnerne med løg, peberfrugt og persille.

Smag bønnerne til med balsamicoeddike.
Steg eller grill kyllingebrystet gyldent og gennemstegt.
Anret kyllingekødet sammen med bønnesalaten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.401 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her