Logo

Rosmarin-marineret svinemørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 afpudset svinemørbrad (400-500 g )
 
Marinade:
1 ½ tsk tørret rosmarin
1 fed hakket hvidløg
1 ½ spsk sojasauce
1 spsk oliveolie
¼ tsk salt
½ tsk peber
½ tsk basilikum.
 
Sauce:
stegesky
2 dl grønsagsbouillon
majsstivelse til jævning
evt. kulør
salt, peber
 
Bland ingredienserne til marinaden som efterfølgende gnides ind i kødet. Lad det marinere tildækket i et fad i køleskabet i mindst 3-4 timer.
Tag så kødet op, men gem den marinade der måtte være tilbage til senere.
Brun kødet ved god varme på en slip-let pande og læg den i en lille
bradepande.
Hæld evt. overskydende marinade ved sammen med 1 dl vand og sæt det i en kold ovn.
Tænd ovnen på 160°C og steg kødet i ca. 35 min.
Lad kødet hvile i alufolie i 15 min.
 

Sauce:
Kog stegesky og bouillon op, jævn med majsstivelse udrørt i vand, tilsæt
evt. kulør og smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.533 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her