Logo

Neumanns kalkungryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Neumanns kalkungryde

 

Opskrift på let og lækker kalkungryde, der smager fantastisk af kalkun, champignon og peberfrugter. Gryderetten er helt perfekt i en travl hverdag

Rækker til 4-5 personer.

 

#

1000 g fersk kalkunbryst
4 peberfrugter (helst m/farver)
½ l. piskefløde
½ flaske tør hvidvin (resten kan drikkes af kokken/til maden)
500 g champignon
500 g frisk pasta
olie
salt og peber
*


Retten tilberedes i en gryde.
Skær peberfrugterne i strimler og svits dem i olien.
Imens skæres kalkunkødet i små stykker eller strimler.
Når peberen er mør, tilsættes kalkunkødet.
Så snart kødet er blevet svitset, lægges et "låg" af snittede champignon ovenpå, hvidvinen tilsættes og retten simrer i ca. 15 min.
Fløden tilsættes og koger med, til retten har en passende konsistens.

Tilsmag med salt og peber.
Retten serveres med frisk pasta eller løse ris.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.432 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1329019-12-2021 19:04:07 Helen
må indrømme jeg syntes smagen var lidt tam, så tilføjede paprika, chili og bbq... så sad den lige i skabet :-)

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her