Logo

Clafoutis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kirsebær, udstenede
100 g hvedemel
4 dl mælk
4 æg
150 g sukker
½ stang vanilje, kornene heraf
1 knsp.salt

Smør en stor tærteform med smør.
Pisk dejen sammen, den skal være klumpfri, ellers må den en tur gennem sigten.
Hæld dejen i tærteformen og bred kirsebærrene over, så de synker lidt ned i dejen.
Sæt formen i ovnen 35 - 40 min. ved 200ºC. Drys flormelis over, og server den lun men ikke brændende varm.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.076 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her