Logo

Rørt tatarsmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g smør
1 tsk varmt vand
½-1 tsk revet løg
1 tsk finthakket kapers
1 spsk finthakket persille
1-2 dråber engelsk sauce
½ tsk citronsaft

Rør blødgjort smør.
Tilsæt vandet dråbevis.
Rør til smørret er cremeagtig.
Rør så resten af ingredienserne i.
Alt rørt smør kan pakkes i folie, formet til en firkantet pakke.
Lægges i køleskabet, til det er koldt og stift.
Skæres i skiver eller bjælker.
Kan dybfryses.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.354 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her