Logo

Hawaiikylling 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kyllinger a 1000 gram
3 spsk hvedemel
1 ½ tsk salt
1 spsk karry
Margarine til stegning
 
Til karrysaucen:
1 stort løg
10 skiver røget bacon
1-2 spsk karry
2 spsk hvedemel
1 stort syrligt æble
2 spsk tomatpuré
3 dl bouillon
1 lille ds ananas ca. 175 g
1-2 spsk citronsaft
 
Begynd med karrysaucen!
Skær løg og bacon i tern og svits det et par min. i brunet margerine på
panden.
Drys karry på og lad den svitse med et øjeblik før melet, det revne
æble og tomapuré tilsættes.
Rør bouillonen med ananassaften og kom det på panden og lad det
småkoge i ca. 10 min.
Tilsæt så ananasstykkerne og smag til med salt.
Partér kyllingen i over- og underlår, vinger og 2 x brystkød.
Bland hvedemel med salt og karry i en plastpose og kom kødet i.
Ryst så krydderierne er godt fordelt over det hele.
Brun stykkerne i margerine og læg dem efterhånden som de er brunet
færdige over i et ovnfast fad.
Fordél nu karrysaucen over kyllingestykkerne og sæt fadet i ovnen ved
200ºC i ca. 45 min. eller til kødet er mørt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 800 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her