Logo

Grund is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 liter fløde
5 æg ( pasteuriseret )
200 g sukker
Vanillesukker
 
Æg og sukker piskes hvidt, og den stiftpiskede fløde vendes forsigtig i
massen. Smages til med vaniljesukker.

 
Tips: Ud fra grundisen kan der ved tilsætnig af forskellige
smagsstoffer/ingredienser, fremstilles forskellig is. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.906 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her