Logo

Spaghettisquash med sauce Milanese

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk olivenolie
2 mellemstore løg i tern
1 fed hakket hvidløg
2 groft revne gulerødder
¼ tsk timian
½ l. flåede og hakkede tomater
½ l. grønsagsbouillon
250 g groft hakkede og svitsede champignon
salt, peber
 
Svits løg, hvidløg og gulerødder i olivenolie, til de er møre.
Tilsæt de næste 4 ingredienser, og lad det simre i ca. 1 time, til saucen er tyknet.
Tilsæt de svitsede champignon, smag til med salt og peber og server saucen over kogt spaghettisquash.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 350 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her