Logo

Stegt laks på røget kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stegt laks på røget kartoffelsalat

Tilpasset camping og Trangia sæt

 

2 stk laks a ca. 150 g

½ rød peber

½ gul peber

Salt og peber

Smør og olie til stegning

Kartoffelsalat:

300 g små nye kartofler

½ bæger rygeost

½ avocado

2 tomater

En lille håndfuld hakket basilikum

Salt og peber

 

Kartoflerne koges møre i den store gryde og tages af blusset efter 15 min.

Kog færdig under låg (tallerken).

Rygeosten blandes med hakket tomat, avocado og basilikum.

Smag til med salt og peber.

Bland kartoflerne i.

Salaten kan spises lige så godt kold som lun.

Steg laksen på panden, 2-3 min. på hver side sammen med hakket peberfrugt.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.451 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her