Logo

Canneloni med vegetarisk fyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tomatsauce:
3 ds hakkede tomater
3 fed hvidløg
1 håndfuld bredbladet persille
3 tsk sukker
olivenolie
salt, peber
 
Bechamelsauce:
25 g smør
3 spsk hvedemel
½ l mælk
salt, hvid peber
revet muskatnød
 
Cannelonni:
1 pk friske lasagneplader
500 g frossen helbladet spinat
2-300 g skrællet revet gulerod
400 g hytteost
muskatnød
salt, peber, kanel
revet parmesanost
 
Tomatsauce:  Hvidløg renses og snittes fint.
Olien varmes i en gryde og de snittede hvidløg kommes i, varmes og vendes uden at de tager farve.
Tomaterne kommes i sammen med sukker og det hele simrer ved svag varme i 15 minutter.
Bechamelsauce:  Smørret smeltes, melet piskes i.
Mælken tilsættes lidt efter lidt, og der piskes grundigt hver gang.
Det er vigtigt at saucen ikke klumper. saucen simrer ved svag varme i 10 min.
Smag til med hvid peber, salt og revet muskatnød.
Cannelonni:  Spinaten tøes op og drypper godt af i si eller dørslag. Gulerødder, hytteost og spinat blandes og samges til med krydderierne.
Skær lasagnepladerne ud på 15x11cm.
Ostefyldet lægges langs den bredeste kant på hver af pladerne i et jævnt lag med en spiseske, således at pladen kan rulles om fyldet.
I et smurt ovnfast fad lægges tomatsaucen i bunden, derefter
lasagnerullerne med sammenføjningen i bunden, så bechamelsaucen ovenpå
og drys med revet parmesanost.
Bag retten midt i ovnen ved 200ºC i ca. ½ time.
Server retten med et godt stykke grovbrød og en lækker salat til.
Server en god italiensk rødvin til.

 
Tips: Retten mætter meget. Den er god at servere hvis man får gæster
der er vegetarer. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.932 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her