Logo

Frugtsalat - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Det er helt utænkeligt, at der ikke er en frugtsalat på det danske frokost­bord. Valg af frugter er efter eget ønske, men glem ikke de hakkede nødder og evt. groftreven chokolade på salaten.

 

Til 4 personer

4 mellemstore appelsiner

2 bananer

3-4 æbler, fx Cox orange eller et andet godt, dansk spiseæble

1 lille klase blå eller grønne vindruer

1 lille frisk ananas eller 1 stor dåse henkogte ananasringe

50 g grofthakkede hasselnøddekerner

150 g groftreven eller høvlet chokolade

 

Flødeskumsdressing:

2 spsk flormelis

kornene fra ½ stang vanilje

2 ½ dl piskefløde

Sukkerlage:

2 dl vand og 1 dl sukker saft og reven skal fra 1 appelsin og/eller 2-3 spsk sherry eller appelsinlikør

 

Skær al frugten i små terninger - druerne deles i halve og udkernes.

Vend frugten i en af de to dressinger.

Kom til sidst hakkede nøddekerner og groftreven chokolade på.

 

Flødeskumsdressing:

Pisk fløden til skum og vend flormelis og vaniljekorn i.

Sukkerlage: Kog vand og sukker sammen i 20 minutter

Lad det svale og rør reven appelsinskal og -saft i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.499 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her