Logo

Indbagt farsbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

Indbagt farsbrød

 

Vi har rørt en lækker fars med spinat og feta og pakket den ind i butterdej det tager ikke længere tid end at lave frikadeller! Et sikkert hit

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Bagetid: 25 min.

 

#

200 g hakket svinekød

½ tsk salt

½ løg

1 fed hvidløg

3 spsk hvedemel eller rasp

1 æg

200 g frossen hel spinat (optøet)

50 g fetaost

150 g butterdej

salt og peber

1 æg til pensling

 

Tilbehør: grønsager eller salat

*

 

Tænd ovnen på 210 °C.

Rør kødet med salt.

Pil løg og hvidløg, og hak dem fint.

Rør dem i kødet sammen med mel eller rasp og æg.

Pres væden af spinaten, hak den groft, og rør den i farsen

Tilsæt evt. små stykker fetaost, og krydr med friskkværnet peber.

Form farsen til 2 firkantede bøffer, og pak dem ind i butterdej.

Tryk samlingerne godt sammen, læg pakkerne på en bageplade med bagepapir, og pensl med sammenpisket æg.

Sæt pladen i ovnen i 20-25 min.

Server med varme grønsager eller salat.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 9.678 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her