Logo

Spinatpie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 plader frossen butterdej
½ dl vand
½ tsk groft salt
450 g frossen hel spinat
25 g smør
50 g finthakket løg
200 g feta i tern
3 spsk friskhakket persille
¼ tsk revet muskatnød
friskkværnet peber
4 stk sammenpiskede æg
 

Tø butterdejspladerne op.
Kom vand, salt og spinat i en gryde, og tø spinaten op ved svag varme.
Hæld den i en sigte og pres den fri for vand.
Smelt smørret i en gryde og svits løget heri.
Tilsæt spinat, ostetern, persille, muskat og peber.
Tag gryden fra varmen og tilsæt æggene.
Hold lidt tilbage til pensling.
Læg 2 plader butterdej sammen, ved den lange side - og lidt over hinanden. Rul pladen ud (ca. 25 x 40 cm) på et meldrysset bord.
Læg pladen i bunden og op ad siderne i et smurt ovnfast fad (ca. 16x30 cm) og fyld spinatmassen heri.
Læg de 2 sidste plader sammen, som beskrevet ovenfor og rul dem ud, så de passer til fadet.
Læg den over spinatfyldet.
Skær med en kniv i dejlåget, så der bliver 12 firkantede stykker.
Pensl med æg.
Bag spinatpien midt i ovnen ved 175°C i 40 minutter.
Server madtærten lun eller kold. Uegnet til frysning.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 515 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her