4 plader frossen butterdej
½ dl vand
½ tsk groft salt
450 g frossen hel spinat
25 g smør
50 g finthakket løg
200 g feta i tern
3 spsk friskhakket persille
¼ tsk revet muskatnød
friskkværnet peber
4 stk sammenpiskede æg
Tø butterdejspladerne op.
Kom vand, salt og spinat i en gryde, og tø spinaten op ved svag varme.
Hæld den i en sigte og pres den fri for vand.
Smelt smørret i en gryde og svits løget heri.
Tilsæt spinat, ostetern, persille, muskat og peber.
Tag gryden fra varmen og tilsæt æggene.
Hold lidt tilbage til pensling.
Læg 2 plader butterdej sammen, ved den lange side - og lidt over hinanden. Rul pladen ud (ca. 25 x 40 cm) på et meldrysset bord.
Læg pladen i bunden og op ad siderne i et smurt ovnfast fad (ca. 16x30 cm) og fyld spinatmassen heri.
Læg de 2 sidste plader sammen, som beskrevet ovenfor og rul dem ud, så de passer til fadet.
Læg den over spinatfyldet.
Skær med en kniv i dejlåget, så der bliver 12 firkantede stykker.
Pensl med æg.
Bag spinatpien midt i ovnen ved 175°C i 40 minutter.
Server madtærten lun eller kold. Uegnet til frysning.