Logo

Savoysalat med druer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g savoykål de inderste blade
15 stk grønne vindruer
100 g rød peberfrugt
100 g gulerødder i tynde stave

Dressing:
2 tsk vindruekerneolie
2 tsk hvidvinseddike
2 tsk vand

Snit savoykål og skær druerne i halve og fjern kernerne.
Pisk olie, vineddike og vandet sammen og smag til med salt og peber.
Vend kål, peberfrugt, gulerødder og druer sammen med marinaden.
Serveres fx til stegt kylling.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.696 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her