Logo

Amerikansk birkeskage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

75 g blå birkes
2 dl mælk
3 æg
100 g sukker
100 g marcipan
150 g smør
250 g hvedemel
1 tsk bagepulver
 
Creme:
100 g flormelis
2 spsk blødt smør
1-2 spsk appelsinsaft
 
Hæld mælken over de blå birkes, og lad dem stå ½ time.
Pisk æg og sukker godt med en elpisker og riv marcipanen i. Pisk igen.
Smelt smørret, lad det svale af, og pisk det i.
Sigt hvedemel og bagepulver sammen og rør det i skiftevis med mælk og birkes. Smør en springform godt og drys fint med hvedemel. Klip en bund af
bagepapir og læg den i bunden af formen.
Kom dejen i.
Bag den midt i en 200ºC varm ovn i 30-35 minutter.
Den skal føles fast, når man trykker på den.
Køl den af.
Rør glasuren, og fordel den på kagen.
Pynt med reven appelsinskal.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.893 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her