Logo

Squash-/gulerodskage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl majsolie
3 æg
400 g godt presset squash
250 g sukker
2 tsk vaniljesukker
350 g hvedemel
1 tsk natron
1 tsk salt
2 tsk bagepulver
2 tsk kanel
50 g hakkede hasselnødder
100 g rosiner
 
Bland de tørre ingredienser.
Tilsæt olie og de sammenpiskede æg.
Rør dejen til en tyk jævning.
Squashen rives på den fine side af et rivejern og væden trykkes fra i en sigte.
Tilsættes dejen, som røres jævn.
Dejen hældes i en smurt bradepande og bages ved 175ºC i 1 ¼ time.
 
Tips: Kan også laves med gulerødder i stedet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.431 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her