Logo

Roulade med hindbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Buche aux framboises et au chocolat - 6-8 personer

Bund:
6 æggehvider
150 gr flormelis
100 gr mandler (smuttede og malet i persille kværn)

Hind bær creme:
½ l piskefløde
200 gr friske hindbær
50 gr flormelis

Chokoladecreme:
½ l piskefløde
200 gr mørk chokolade

Bund:
Pisk æggehviderne stive. Vendes med flormelis og de fintmalede mandler. Smurt
bagepapir lægges på en plade. Dejen fordeles på det smurte bagepapir, og bages i en forvarmet ovn i ca. 30-40 min. ved 150°.
Stilles til afkøling med et fugtigt viskestykke over. Det fugtige viskestykke lægges på et bord, og den bagte bund vendes ud derpå. Chokoladecremen smøres først ud på bunden, senere hindbærcremen. Rulles sammen på den lange led.

Hindbær creme:
Hindbær koges op med flormelis til saften er næsten borte - som syltetøj. Afkøles. Fløden piskes stiv. Hindbær massen vendes i.

Chokoladecreme:
Fløden koges op. Chokoladen udrøre s heri. Stilles til afkøling. Når cremen er helt kold
piskes den op som til flødeskum.

Anretning:
Serveres i skiver med frisk frugt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.563 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her