Logo

Paprikamarinerede grillspid af svinemørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pinchitos morunos

 
600 g svinemørbrad
1 dl olivenolie
1 tsk sød paprika
½ tsk stærk paprika
½ tsk stødt spidskommen
1 knsp. salt
1 knsp. friskkværnet sort peber
6-8 kebab træspid
 
Skær mørbraden i tern a 3-4 cm.
Pisk en marinade af olie og krydderier. læg kødet i og lad trække et døgn.
Træk kødet på kebabspid.
Varm en pande op med olivenolie og steg spiddene ca. 10 minutter.
Vend dem 3-4 gange undervejs.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 789 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her