Logo

Fire "slags" bagt kål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Server retten som en selvstændig vegetarret med lidt ost og oliven og masser of godt brød. Det er også et lækkert tilbehør til kød eller fisk i stedet for kartofler
 
2 løg
2 porrer
500 g grønkål
500 g hvidkål
2 glaskål
500 g kålrabi
Saft af 1 citron
3 spsk, ekstra jomfruolivenolie
Frisk timian, salt, hvid peber
 
Smør et ovnfast fad med lidt olivenolie.
Skær løgene i både og por­rerne i grove stykker
Snit hvidkål og grønkål groft.
Skær glaskålene i tynde både og hak bladene fra glaskålene groft
Krydr løg, porre, hvidkål, grønkål og glaskål med citronsaft, timian, salt og peber
Skræl kålrabien og skær den i papirstynde skiver, brug eventuelt et mandolinjern eller "skiven" til en foodprocessor.
Læg alle grønsager undtagen kålrabi i fadet og lavet låg med kålrabiskiverne over de andre grønsager.
Pensl med olivenolie og drys med lidt salt.
Stil fadet i ovnen ved 160° i ca, 1 ½ time.
Kålrabien må gerne få lidt mørke kanter
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.713 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her