Logo

Grønkålshøs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g svinekam
750 g kogeflæsk
1 tsk peber
3 stokke frisk grønkål
Fedt til stegning

Bring kødet i kog i vand der knapt dækker.
Når vandet koger skummes kødet, og det koges mørt under låg i ca. 1 ½ time.
Tag grønkålsbladene af stokkene og hak dem groft, tilsæt peber.
Kålen koges ca. 20 min. i kødsuppen, tages op og afkøles.
Grønkålen formes til runde kugler og skæres i skiver og steges på panden i fedtstoffet.
Grønkålshøsene serveres til det kolde kogte kød med syltede rødbeder,
sennep og rugbrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.485 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her