Logo

Foreller med æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g foreller
2 citroner
salt
peber
4 æg
1 glaskaviar
dild
salatblade

Hæld vand i en bred gryde og bring det i kog sammen med 1 skivet citron, 2 tsk salt, lidt peber og en kvist dild.

Skyl forellerne og klip finnerne af, men lad hoved og hale blive på. Læg dem i gryden, tag gryden fra varmen og lad forellerne trække i vandet i 7 minutter under låg

Kog æggene halvhårde dvs ca 6 minutter, pil dem og skær dem halvt over.

Tag forellerne op ad gryden og træk forsigtigt skindet af. Læg dem på et fad med enkelte salatblade, halve æg, citronskiver , dildkviste og kaviar i teskefulde.

Server retten afkølet med brydebrød og en dressing af yoghurt, smagt til med dild, citronsaft , salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.271 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her