Logo

Amasetter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Amasetter


Man tager "en skovlfuld" amasetter, renser, vender i mel, krydrer med salt og peber og steger halvdelen i smør og koger resten urensede.


Amasetter
Fisken spises med fingrene.


Tips: Amasette er en lille speciel grønlandsk fisk. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.362 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
648313-08-2016 20:27:07 nancy
Jeg har arbejdet på Grønand i 1969 og jeg tilberedte og spiste amasetter. Hoved og hale af, vendt i mel og krydret med salt og peber. Stegt på pande, gerne i smør. Det smagte fantastisk.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her