Logo

Ferskensorbet og friske abrikoser i mandelmælk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

{Ca. ¾ liter is)
 
Ferskensorbet:
500 g modne ferskner
250 g vand
175 g sukker
 
Abrikoser i mandelmælk:
2 friske abrikoser pr. person
¼ dl mandelmælk (købes færdig) pr. person
 
Ferskensorbet:
Kog fersknerne (uden sten) møre i vand med sukker. Si og frys til sorbet.
 
Abrikoser: Halver abrikoserne og fjern stenene.
Anret de halve abrikoser tæt sammen i et passende ovnfast fad.
Tilsæt man­delmælk, det skal knapt dække.
Juster med mælk om nødvendigt.
Bag abrikoserne under låg i 1 ½ time ved 100°C i ovnen.
Afkøl og stil koldt.
 
Anret 4 halve abrikoser i dybe kolde tallerkener med mandellage og en god skefuld ferskensorbet ovenpå.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.867 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her